Ny Recension

bokkarringen

Flykten av Leif Selander
👵🏻👵🏻👵🏻👵🏻/5

Harald flyr hals över huvud från Norge då hans bror, kung Olaf, blivit dödad. Med några trogna män måste han ta sig till Gårdarike för att stoppa mordet på Olafs lille son Magnus. Resan går via Sverige och Birka och sen vidare till nuvarande Ryssland. Vägen kantas av olika bekymmer och Harald och hans män sätts rejält på prov!
Det här är en mycket underhållande äventyrsroman. Livet som viking, från barnsben och vidare i livet, beskrivs på ett levande sätt. Karaktärerna är många men intressanta. Språket flyter på bra så det känns nästan som att man är där, mitt i de blodiga slagen och kring lägerelden.
Detta är första delen i serien om Harald och hans män, ”Den hårda vägen”, och jag ser verkligen fram emot kommande delar.
Tack @lavaforlag för recensionsexemplar och tack för en fantastisk historia @leffeselander , jag blev alldeles varm i mitt historienörds hjärta 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s